Walbeschoeiing van (hard)hout

De realisatie van een walbeschoeiing is wellicht een noodzakelijk kwaad, maar kan uw kade een uitermate verzorgde aanblik geven. Daarnaast voorkomt het het wegspoelen van grond.
Met jaren ervaring in het aanleggen van (hard)houten walbeschoeiing kunnen wij voor u de perfecte oplossing realiseren.

Voor zowel particulieren, bedrijven als overheden

hardhouten walbeschoeiingWe hebben al vele meters walbeschoeiing aangelegd voor uiteenlopende opdrachtgevers. Onze beschoeiing staat altijd garant voor vele jaren optimale bescherming van uw wal/kade en een goed verzorgde aanblik.
Hierbij maakt het niet uit of het een klein aantal meters betreft of dat het om een grote afstand gaat.
Tip: Vaak is niet alleen uw kade aan vernieuwing toe maar ook die van uw buren. Door dit gezamenlijk aan te pakken kunt u veel geld besparen.

 

Doordat we met gespecialiseerd gereedschap werken, werken we meestal sneller dan andere bedrijven. Hierdoor bent u voordeliger uit met behoud van uitstekende kwaliteit. Bovendien ervaart u zo minder overlast tijdens de aanleg.

Walbeschoeiing en vlonders

Indien gewenst kunnen we de walbeschoeiing combineren met vlonders om zo een functionele kade te krijgen. Een gezellige “zit” of aanlegplek is een aanwinst voor uw huis. Wiko Houtbouw & Montage heeft een creatieve kijk op dit soort zaken en adviseert u graag over de mogelijkheden.

Vrijblijvend meer informatie?

Neem contact op

Aanleg walbeschoeiing

De aanleg doen we altijd in nauw overleg met u als opdrachtgever. Bij de aanleg van walbeschoeiing maken we vaak gebruik van hardhout, indien gewenst kunnen we dit ook met andere materialen doen.
Wij kunnen al uw wensen tegen scherpe prijzen realiseren. Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland.

Wij realiseren uw project van A tot Z. U hoeft alleen uw wensen maar aan te geven en wij doen de rest. Door onze jaren ervaring kunnen we hoogstaande kwaliteit leveren en snel werken. Hierdoor kunnen we onze diensten tegen zeer scherpe tarieven aanbieden.

Foto’s aanleg:

  • Aanleg walbeschoeiing
  • Aanleg walbeschoeiing
  • Aanleg walbeschoeiing
  • Aanleg walbeschoeiing

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor de aanleg van walbeschoeiing, eventueel gecombineerd met vlonders? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Indien gewenst komen we langs om de situatie in te schatten en u te adviseren over de ideale oplossingen binnen uw budget.

Direct een offerte aanvragen?

Neem contact op
  • Voorbeeld van ons werk
  • Voorbeeld van ons werk
  • Voorbeeld van ons werk
  • Voorbeeld van ons werk

Meer van ons werk zien? Ga dan naar onze projectenpagina.

Direct contant? Bel dan met: 06 307 82 859 we staan u graag te woord.

Wilt u alleen materiaal bestellen? Ga dan naar: hardhoutenwalbeschoeiing.nl

Waarom kiezen voor Wiko Houtbouw?

  • Scherpe tarieven
  • Hoge kwaliteit
Offerte aanvragen
Meer informatie? Neem contact op