Walbeschoeiing

De realisatie van een walbeschoeiing is wellicht een noodzakelijk kwaad, maar kan uw kade een uitermate verzorgde aanblik geven

Bekijk dienst

Garages / Carports

Nieuwe materialen en toepassingen zorgen ervoor dat uw nieuwe houten garage van zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid is en zich kan meten met de traditionele (dure) stenenbouw.

Bekijk dienst

Zomerhuisjes

Het hele jaar door het vakantiegevoel hebben, thuis in uw achtertuin of op een verder gelegen oord. Heeft u de mogelijkheden, dan helpen wij u met de realisatie.

Bekijk dienst

Schuttingen

Lekkere privé in uw tuin zitten, beschut door prachtige afscheidingen. Wiko Houtbouw & montage kan dit voor u realiseren en bouwt uw schuttingen in elk gewenst model of houtsoort!

Bekijk dienst

Vlonders

Een houten vlonder is een prachtig alternatief voor de traditionele stenen bestrating, maar kan tevens, gecombineerd met diezelfde stenen bestrating, een schitterend samenspel opleveren.

Bekijk dienst

Berging

Een tuinhuisje kan de oplossing bieden voor ruimtegebrek in uw tuin of garage.

Bekijk dienst

Maatwerk

Wiko Houtbouw & Montage ziet het realiseren van uw specifieke wensen als een uitdaging. Maak kennis met de betrouwbaarheid van Wiko Houtbouw & Montage en informeer eens hoe exclusief wij het voor u kunnen maken.

Bekijk dienst
Heeft u een vraag? Neem contact op